EĞLENCELİ İŞLER KONUŞUYORUZ

1-2 ŞUBAT 2018 / ISTANBUL EXPO CENTER 

Tarih boyunca inşa edilen arenalar ve burada yapılan etkinlikler ile yaratılan “eğlence” toplumsal birlik ve beraberlik üzerinde de önemli bir güç oluşturmuştur. Geçmişten günümüze geldiğimiz yıllarda eğlence alanları teknoloji ile sürekli yapılanmış, etkinlikler yaratıcı fikirlerle yeni ufuklar açmış ve “eğlence” sahip olduğu gücü korumuştur.

Aynı zamanda “eğlence” çatısı altında yer alan parklar, rekreasyon alanları, temalı parklar, kültürel-sportif-sanatsal etkinlikler düşünüldüğünde ekonomik, sosyal, kültürel ve turistik anlamda büyük değerler  yaratıldığı yadsınamaz bir gerçek olarak karşımıza çıkmıştır.

Artık bir ihtiyaç olduğu da kabul edilen “eğlence” günümüzde tamamen bir endüstri halini almıştır. Yatırımcılar, üreticiler, tedarikçiler, insan kaynakları, hizmet sağlayıcılar bu endüstrinin önemli paydaşlarıdır. Endüstrinin bütün paydaşları ile bir araya gelerek sektörün bütünsel olarak değerlendirilmesi, yeni fikirlerin ortaya çıkması, yeni iş birliklerinin oluşturulması adına önemlidir.

Bu yıl ATRAX Fuarı kapsamında düzenlenen konferans; sektör liderlerini, akademisyenleri, dernek başkanlarını , başarılı isimleri ve kurum-kuruluş yöneticilerini bir araya getirerek Dünya ve Türkiye’de sektörü değerlendirirken “ilham veren fikirler” sunacak.

Biz eğlenceli işler konuşurken sizleri de bu “ilham veren fikirler”i yakalamak üzere konferans da yerinizi almaya davet ediyoruz.

Tureks Uluslararası Fuarcılık
Organizasyon Komitesi

 

HEDEF KİTLESİ

Sektör ProfesyonelleriOrganizatörler
ÜreticilerTedarikçiler
İlgili Devlet KadrolarıEtkinlik Yöneticileri
BirliklerEtkinlik Mekan Yöneticileri
BelediyelerParti, Düğün Organizatörleri
Derneklerİşletmeciler
AcentalarKurumsal Firmalar
Proje YöneticileriEğlence ve Dinlenme Merkezi Yöneticileri
AkademisyenlerTema Park, Eğlence Parkları Yöneticileri
Şehir PlanlamacılarıOtel Yöneticileri
Mimarlar,Peyzaj MimarlarıAVM Yöneticileri
Yatırımcılar

 

MİSYONUMUZ

Türkiye’de Eğlence Sektörü’nün bütünsel olarak bir araya gelmesini sağlayarak farkındalık ve gündem oluşturmak bu sayede sektörün gelişimine katkı sağlayarak sektörün daha nitelikli ürün ve hizmetler sunarak toplumsal, sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda daha fazla değer yaratmasına katkı sağlamak.

VİZYONUMUZ

Eğlence endüstrisinin öncelikle dünya standartlarına ulaşmasını ve Türkiye’nin dünyada örnek teşkil edecek projelere ev sahipliği yaparak bu büyük endüstriye yön verir konuma gelmesini sağlamak.

kf-sp2018